Umilenia
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rugaciune pentru unire

In jos

Rugaciune pentru unire Empty Rugaciune pentru unire

Mesaj Scris de Laurentiu Lun Sept 16, 2013 1:16 pm

Doamne Iisuse Hristoase, Mielul luiDumnezeu, Cela ce ridici păcatul lumii, Cela ce înălțându-Te pe muntele Golgotei ne-ai răscumpărat din blestemul legii și ai zidit din nou chipul Tău cel căzut, Cela ce pe Cruce mâinile Ți-ai întins spre a aduce laolaltă pe toți copiii Lui Dumnezeu cei risipiți și trimițind pe Preasfântul Duh, la unire pe toți i-ai chemat. Tu dar, raza Tatălui fiind, înainte de a păși spre această mare lucrare de sfințenie a răscumpărării lumii, Te-ai rugat către Tatăl Tău ca toți una să fim, precum și Tu una ești împreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt.
Însuți dăruiește nouă har și înțelepciune ca să împlinim în toate zilele această poruncă și ne întărește în nevoința acelei iubiri pe care o ai poruncit-o nouă zicând: ,,să vă iubiți unul pe altul precum și Eu v-am iubit pe voi”.
Prin Duhul Tău cel Sfânt dăruiește nouă puterea de a ne smeri unul către altul, luând aminte la aceea, că cel ce iubește mai mult, mai mult se și smerește; învață-ne să ne iubim unii pe alții, să ne rugăm unii pentru alții; să ne purtăm poverile unii altora cu răbdare și ne unește în legătura neclintită a dragostei în numele Tău cel Sfânt dând nouă și a vedea în fiecare din frații și surorile noastre chipul Slavei Tale Celei negrăite și a nu uita că fratele nostru este viața noastră.
Așa Doamne, Cela ce ne-ai adunat laolaltă întru bunăvoirea Ta, fă-ne pe noi a fi cu adevărat o familie, viețuind cu o singură inimă, cu o voie, întru o singură iubire, după sfatul Tău cel mai înainte de veci. Umbrește lucrarea aceasta și o acoperă cu acoperământul Preacuratei Maicii Tale și a tuturor Sfinților Tăi, binecuvântând și ocrotind pe fiecare ce se ostenesc în lucrarea faptelor bune.
Păzește-ne adică de gânduri stricăcioase, de cuvinte necuvioase și de înclinări ale inimii ce surpă pacea și încrederea; ca să dăinuiască această lucrare, întemeiată fiind, pe piatra Sfântului Tău Cuvânt, ca toți să aflăm odihna întru Tine, Blândul și Smeritul Împărat al nostru, acum și pururea și în vecii vecilor, Amin.

________________________________________________
Doamne Iisuse Hristoase,Cel care cu glasul Tau cel dumnezeiesc ai zis : "Sa va iubiti unii pe altii, cum v-am iubit Eu",da-ne putere sa implinim aceasta porunca in fiecare zi,sa fim mai toleranti,mai iertatori,mai atenti la nevoile altora,sa fim in stare sa intoarcem bine pentru rau,sa ii intarim pe fratii si parintii nostrii care trec prin clipe grele si sa le aducem aminte si lor de iubirea Ta.Indrepteaza-ne,Doamne, precum o mama duioasa isi indrepteaza copiii sai mici.
Da fiecarui suflet sa cunoasca bucuria mantuirii Tale si puterea ajutorului Tau.
Da usurare sufletelor chinuite ale poporului Tau şi pe noi, pe toti, ne invata prin Duhul Sfant, sa Te cunoastem pe Tine.
Se chinuieste sufletul omenesc pe pamant, Doamne, si nu poate sa se intareasca cu mintea intru Tine, pentru ca nu Te cunoaste pe Tine, nici bunatatea Ta.
Mintea noastra este intunecata de grijile lumesti si nu putem pricepe bunatatea dragostei Tale. Tu ne lumineaza.
Milostivirii Tale toate îi sunt cu putinta.
Tu ai spus în Sfanta Evanghelie, ca mortii vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu si vor învia. Aşa fa acum: ca sufletele noastre moarte sa auda glasul Tau si sa invie, intru bucurie.Amin!

O alta scurta rugaciune foarte frumoasa:

Ajuta-ma,Doamne, sa fiu pentru cei din jur mangaiere, ajutor, ca o ploaie de bunatate, ca o ploaie de vara, cu soare, o ploaie care sa aduca usurare si bucurie in sufletele celor care sufera. Ajuta-ma Doamne sa fiu, in lumea asta plina de dureri, o binecuvantare.Binecuvanteaza-ma mai intai pe mine Doamne,ca sa pot sa fiu si eu o binecuvantare pentru altii.Amin!

Laurentiu
Admin

Mesaje : 14
Data de înscriere : 13/09/2013

https://umilenia.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum